Машини для розкочування тіста
Машина МНРТ-130/600 для розкочування тіста.
Призначена
для розкочування листкового, пісочного і дріжджового тіста, а також тіста для
пряників і локшини. Машина складається із таких основних частин: основи, лівого
та правого конвеєрів, верхнього та нижнього розкочувальних валків, приводу
валків, приводу конвеєрів, механізму регулювання зазору між валками, механізму керування
машиною (ручного та за допомогою ноги), шкребків для обох валків,
огороджувальних решіток.
Привила експлуатації. Перед початком роботи
необхідно перевірити санітарно-технічний стан машини, визначити щільність
прилягання шкребків до валиків, заповнити борошнопросіювальну місткість
борошном і встановити її в режим роботи. Перевірити електричне блокування
захисної решітки (за ввімкненої машини підняти решітку на 5 градусів і більше,
і двигун машини повинен вимкнутися). Потім установити необхідний зазор між
валками. Підготовлене тісто помістити на конвеєр і увімкнути машину.
Під час
роботи заборонено обчищувати валки та інші механізми, а також просовувати руки
під запобіжну решітку.
Після
закінчення роботи машину вимикають, очищують від борошна щіткою, валки зачищають
від тіста і протирають сухою тканиною.
Коментарі
Дописати коментар